L'empresa

SEMARP, solucions d'extracció per a Mostres i Anàlisi Representatius Pinteño

Semarpés una empresa especialitzada en la fabricació de sistemes d'extracció, aportant solucions a les necessitats d'obtenció de mostres i anàlisis representatives de tot tipus de productes en pols, granulat o líquid.

SEMARP, més de 20 anys d'experiència en el sector del metall

Gràcies a la gran experiència adquirida treballant el metall, en concret l'acer inoxidable durant més de 20 anys, som capaços d'oferir un producte de gran qualitat oferint solucions reals a empreses alimentàries, agroalimentàries, farmacèutiques, químiques o mediambientals entre d'altres, oferint-los eines de mostreig manuals i un servei al client molt personalitzat i proper. La nostra oficina tècnica està equipada amb sistemes CAD avançats per a un disseny i una innovació constant igual que la nostra fàbrica, que cuida cada detall per treure al mercat els millors acabats.

Els nostres valors

Història

Negoci familiar de la indústria del metall des del 1987

L'activitat empresarial neix d'un negoci familiar el 1987 a un petit taller donant servei a empreses de la indústria del metall. Anys més tard, es trasllada a una nau amb més capacitat per poder acollir treballs de més envergadura enfocant-se en projectes de la indústria agroalimentària i posteriorment a l'alimentària, química i farmacèutica, seguint la mateixa dinàmica d'oferir un tracte i assessorament (personalitzat / proper i de qualitat) segons cada necessitat.

A partir d'aquí i degut a la demanda en auge que rebem de la fabricació (personalitzada/a mida) de productes per al mostreig de diferents materials, és on sorgeix la idea d'iniciar un projecte propi per donar solucions de mostreig a empreses alimentàries, agroalimentàries, farmacèutiques, químiques o mediambientals entre d'altres, i neix la marca SEMARP.

Benvinguts a la nostra pàgina web

Volem informar-te que actualment funcionem amb sistema de precompra.

Procés de precompra
Scroll a l'inici
0

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.